Mitsubishi ASX - viti 2013 - duke filluar nga 75 euro / Dita


Mitsubishi ASX është një makinë e sigurt dhe mjaft e kontrollueshme,me më shumë hapësirë dhe më sportive,ndryshe nga përshtypjet e para.

Ky mjet përfshin një varitet të madh opsionesh si: motorr 4-cilindrik 2.0 shumë i qetë, kontroll audio i timonit (edhe me anë të Bluetooth Handsfree), ekran i kontrollit të audios, kamera të pasme të cilat shfaqen te ekrani i audios, sedilje lëkure; nga të cilat ato të përparme janë me opsion ngrohjeje, me sensorë parkimi, me dritat e mjegullës, opsion i naivigimit me satelit, baxha xhami.

Kjo makinë është cilësuar nga ANCAP me pesë yje, kjo falë 7 airbag-ëve që janë të vendosur në të. E konsideruar si një makinë mjaft komode ajo do ju sigurojë një performancë mjaft të mirë në rrugëtimet tuaja.

 

 

  • Emer
  • Mbiemer
  • Numer Kontakti
  • Email
  • Mesazh
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com