Volkwsagen Golf VI - duke filluar nga 45 Euro/ditë


Volkswagen Golf është një fenomen, pavarësisht nga brezat e saj të veçantë. Pozicionuar në klasën kompakte, kjo ikonë stili sfidon të gjitha klsat sociale të automobilave. Asnjë makinë tjetër në këtë segment të çmimit nuk ka arritur t’i afrohet për ta konkurruar. Volkswagen Golf është i vetmi që gjithmonë i përshtatet drejt kujtdo, dhe modeli i ri është edhe më mirë i përshtatshëm.

Volkswagen Golf 6 gjithashtu ruan paraqitjen e shkëlqyer të trupit të makinë dhe nivel të lartë të shërbimeve të përditshme. Ekipi i zhvillimit ka arritur përsosmëri në detaje. Merrni dorezën e derës, për shembull, ato janë të lyera dhe të përshtaten edhe më të mirë, më fort në dorë, kanë një pamje më të bukur dhe mbi të gjitha ofrojnë funksionalitet optimal për të hapur dyert në rast të një aksidenti. Një tjetër shembull i mirë: pasqyra të reja jashtë. Konceptualisht ato janë të bazuara në ato të Passat CC. Rezultati: Vetitë shumë më të mira aerodinamike, shumë më pak zhurmë që vjen nga era.

Në kalim nga gjenerata e tretë në të katërtën Volkswagen Golf, një hap i madh është bërë në lidhje me materialet e përdorura në pjesët e brendshme. Në sajë të imazhit të saj, Golf shfuqizohen në thelb dallimet e klasit sipas mendimit të shumë ekspertëve. Tani, në gjeneratën e gjashtë të Golf, Volkswagen ka pasur sukses në marrjen e një vlere të lartë të konsumatorit.

 

 

  • Emer
  • Mbiemer
  • Numer Kontakti
  • Email
  • Mesazh
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com