Hyndai i10 - duke filluar nga 25 Euro/ditë


Hyundai i10 është një zgjidhje ideale nëse ju nevojitet një makinë me qera për të udhëtuar në brendësi të qytetit. Ajo kategorizohet tek makinat e qytetit, e cila ofron mundësinë e një udhëtimit komod, shoqëruar me një konsum minimal. Bazuar në nevojat e tregut për zgjidhje të shpejta dhe kosto-efektive gjatë udhëtimit në qytet, flota jonë përbëhet nga disa mjete Hyndai i10, të cilat ofron në ngjyra të ndryshme.

Gjithashtu një nga karakteristika e Hyundai i10 është edhe kasetofoni i cili është Radio, CD & MP3 Player. Ky mjet ofrohet në versionin me 5 dyer, duke e bërë mjaft të përshtashëm për lëvizjet brenda qytetit. 

 

  • Emer
  • Mbiemer
  • Numer Kontakti
  • Email
  • Mesazh
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com